Podkast Samarbeid Skolebibliotek

Et rom med innsikt – nå også som podkast

En helt ny podkast om skolebibliotek ligger nå ute i din podkastspiller.

Når man jobber på en stor skole, finnes det veldig mange kreative og flinke folk som man kan lære mye av – både elever og lærere. Den siste to månedene har jeg holdt på med planleggingen av Et rom med innsikt – en podkast om skolebibliotek. I den forbindelse er det mange som har hjulpet meg.

Klara og Lotta er mine første gjester

Jeg vil gjerne takke Lucas for at han tålmodig svarer på spørsmålene mine om lyd og lydteknikk, og lærer meg å bruke de verktøyene jeg trenger.

Tusen takk til Adrian og Mats i 2IM som har laget presentasjonsvideoen under. Det er så morsomt og hyggelig å samarbeide med dere! Og takk til læreren deres, Ove, som legger til rette for samarbeid mellom skolebibliotekar og elever.

Takk til Ingvild i 2KDA som har laget den fine nye logoen til bloggen og podkasten! Jeg er veldig fornøyd.

Og takk til min gode venn og kollega Didrik Ellefsen som har laget musikken til podkasten. Den er til å bli glad av!

Takk også til Vimme i 2IM som har laget musikken til Stolthet og fordom – en litteraturpodkast. Den nye jinglen passer veldig bra!

Takk til Ari i 3MK, som lager podkasten Jungeltelegraf1, og som har hjulpet meg med råd og tips til innkjøp av mikrofoner og utstyr.

Takk til NBF Oslo for reisestipend som satte fart i utviklingen av ideen min, og som ga meg muligheten til å besøke mine svenske skolebibliotekarkollegaer i Lund.

I dag lanserer jeg endelig podkasten Et rom med innsikt – en podkast om skolebibliotek. Den har blitt til med hjelp og oppmuntring fra mange flinke folk rundt meg. Onsdag 3. mai er det lanseringsseminar for boka Rom for lesing og utforsking – skolebibliotekets muligheter her på Elvebakken. Jeg håper at begge deler kan være med på å synliggjøre det viktige arbeidet som skjer i skolebibliotek, og jeg ser frem til å snakke høyt om skolebibliotek i lang tid framover! Du er herved invitert med på veien videre!

0 kommentarer på “Et rom med innsikt – nå også som podkast

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: