Eksponering

Velkommen!

Snart ønsker vi 1450 elever velkommen til et nytt skoleår - eller et nytt kapittel, om du vil.

Vi nærmer oss skolestart og jeg ønsker at elever og ansatte skal føle seg velkomne i læringssenteret. Derfor har jeg laget nye utstillinger og plakater, satt fram nye bøker og funnet frem andre fra glemselen.

Når jeg lager plakater bruker jeg verktøyet canva.com. Der ligger det mange fine maler fritt tilgjengelig. Du kan også laste opp dine egne fotografier og legge til elementer av forskjellige slag, ulike skrifttyper, fontstørrelse, figurer, illustrasjoner osv. Det ser fint og mer profesjonelt ut.

Jeg synes det er bra å ha en helhetlig tanke bak eksponeringen i læringssenteret. I skrankeområdet vårt har jeg laget plakater med bakgrunnsbilde av Skald forlag sin klassikerserie. Dette fargerike bildet går igjen på alle plakatene i skranken: Innlevering, kort og godt og Nye bøker i skolebiblioteket har alle fått nytt utseende fra i fjor.

Læringssenteret vårt er delt inn i flere forskjellige soner hvor det er naturlig at vi stiller ut ulike typer litteratur for å vise mangfoldet i samlingen. Før sommeren kjøpte jeg inn en rekke tyskspråklige bøker, som har fått plass på langbordet. Jeg håper nye og gamle elever vil finne seg til rette hos oss når vi ønsker velkommen til et nytt kapittel den 19. august.

0 kommentarer på “Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: