Podkast

Ny podkastepisode

I går møttes Ole Ivar Burås Storø, Hilde Slåtto og jeg i lydstudio for å gjøre opptak av sjuende episode av litteraturpodkasten vår Stolthet og fordom. Der diskuterer vi blant annet Sara Stridsbergs femte roman Kjærlighetens antarktis. Stort sett er det Hilde som har brakt alvoret inn i podkasten vår, men denne gangen hadde alle tre rotet seg inn i svært mørk tematikk, derfor ga vi episoden navnet Bekmørkt.

Tilfeldigvis hadde vi valgt å lese bøker som nesten utelukkende handlet om døden, eller om vanskelige liv. Dette er et rent overskuddsprosjekt for oss alle tre som vi gjør på fritiden. Hilde og Ole jobber sammen i Foreningen !les, og jeg har samarbeidet en del med dem i jobben, men vi har også blitt gode venner. Vi synes alle tre at det er veldig morsomt å formidle det vi leser til andre, og vi har det veldig gøy når vi snakker sammen.

Etter at jeg begynte i ny jobb på Elvebakken videregående skole, har vi fått låne lydstudioet på skolen til opptakene våre. Lyden blir merkbart bedre i de siste episodene, og i går var vi så heldige å få med min nye kollega, lydtekniker Lucas Lianza på opptaket. Han rigget opp riktig lydutstyr og vips så skjedde det noe med hele dynamikken under opptaket. For istedenfor at jeg skulle sitte og følge med på skjermen og være opptatt av teknikken, kunne jeg delta mer aktivt i samtalen. Og lydkvaliteten, den er naturligvis mye bedre. Her er sjuende episode:

Episoden finner du naturligvis også i iTunes. Følg oss gjerne på Instagram: @stolthetogfordompodkast.

0 kommentarer på “Ny podkastepisode

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: