Eksponering Ukategorisert

Hei, hei interiørbloggen

De første ukene på Elvebakken har gått veldig fort. Min bibliotekarkollega Miriam og jeg har brukt tiden til å bli kjent med hverandre og til å gjøre noen endringer i skolebiblioteket. Vi har kjøpt inn mange nye bøker til samlingen, til glede for elever og ansatte, og vi har ryddet på hyllene og kassert det som ikke er så aktuelt lenger.

Når man får inn nye bøker er det viktig å vise dem fram og vekke interessen til lånerne. Mitt førsteinntrykk er at det er litt dårlig plass til å lage utstillinger her. Derfor har vi gjort noen grep for å eksponere de nye innkjøpene våre bedre. Skrankepartiet til skolebiblioteket er et blikkfang når man kommer inn på Solli Plass (som læringssenteret vårt heter). Der har vi fått tulipaner, bedre belysning og plass til korte og gode bøker som – bokstavelig talt – må fram i lyset.

Vi har også laget matchende plakater og bokmerker hvor vi kan skrive våre personlige anbefalinger. Jeg bruker fortsatt canva til å lage alle plakater til biblioteket, det er gratis og enkelt å bruke. Nå fortsetter arbeidet videre inn i skolebiblioteket. Følg med!

1 kommentar på “Hei, hei interiørbloggen

  1. Tilbaketråkk: Velkommen! – Et rom med innsikt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: