Strikkeligaen-logoFørstkommende torsdag arrangeres tidenes første møte i Strikkeligaen ved Valle Hovin videregående skole. Jeg har fått med meg helsesøster Julie Frøystad på laget, og hver torsdag framover skal vi sørge for at det blir strikkeaktivitet i skolebiblioteket i spisefri kl. 11.35–12.15. Jeg har i mange år drevet Strikkegeriljaen ved Sandvika videregående skole. Først tenkte jeg å videreføre navnet, men siden jeg nå jobber på en skole med mange fotballinteresserte elever ga navnet egentlig seg selv – Strikkeligaen. Tanken er å skape en sosial aktivitet som bidrar til at elevene blir kjent med hverandre på tvers av klasser (og trinn). Det å ha en felles aktivitet å samles om som ikke har med skole eller prestasjoner å gjøre, kan gi elevene en viktig pause i en hektisk hverdag. Vi serverer te og kaffe, og skaffer naturligvis garn og pinner slik at de kommer i gang med strikkeprosjekter umiddelbart.

Logoen til Strikkeligaen er laget av min tidligere kollega Kristian Henrik Kaupang ved Sandvika videregående skole. Tusen takk, Kristian!

Skolebibliotekar med et brennende engasjement for leselyst, læring og skolebibliotek. Jeg er utdannet litteraturviter og jobber som faglig leder for læringssenteret ved Elvebakken videregående skole i Oslo.

2 kommentarer på “Strikkeligaen

  1. Tilbaketråkk: Strikkegeriljaen gjenoppstår – Et rom med innsikt

  2. Tilbaketråkk: Strikking på Teams – Et rom med innsikt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: