cropped-cropped-fotballbiblioteket.jpgVelkommen til Et rom med innsikt! Jeg heter Ingrid Svennevig Hagen og har jobbet som skolebibliotekar i den videregående skole siden jeg var nyutdannet litteraturviter i 2005. Jeg har blant annet jobbet i 11 år ved Sandvika videregående skole i Bærum, der jeg bygget opp bibliotekvirksomheten fra grunnen av og satte i gang og gjennomførte mange spennende prosjekter som jeg i mange år dokumenterte på Leselyst. I høst begynte jeg å jobbe ved nyoppstartede Valle Hovin videregående skole i Oslo, klar for å bygge opp et nytt bibliotek.

Gjennom Et rom med utsikt ønsker jeg å vise hvordan et aktivt og inkluderende skolebibliotek kan spille en viktig rolle i elevenes læringsprosess, og hvordan et moderne og framtidsrettet skolebibliotek bør være en uunnværlig ressurs ved alle skoler.

Skolebiblioteket «mitt» er et rom med utsikt rett ut på fotballbanen til Vålerenga. Jeg ønsker at elevene skal komme til skolebiblioteket ikke bare fordi vi har god utsikt, men også for å få bedre innsikt. Velkommen som leser!

Skolebibliotekar med et brennende engasjement for leselyst, læring og skolebibliotek. Jeg er utdannet litteraturviter og jobber som faglig leder for læringssenteret ved Elvebakken videregående skole i Oslo.

2 kommentarer på “Velkommen!

  1. Randi Helgerud

    Heia Valle Hovin og ny skolebibliotekar! Dette hørtes utrolig morsomt ut, Ingrid! Lykke til med fremtidige fraspark! Hilsen Randi på Drammen vgs.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere like this: